De wraak van Mysteria

2

Een klas kinderen gaat op schoolreis naar het pretpark Mysteria. Algauw merken de kinderen dat iets behoorlijk mis is met het park. De mensen om hen heen verdwijnen stuk voor stuk en het lijkt erop dat de kinderen van de klas de enigen zijn die overblijven in het park. Als het park dan ook nog eens opdrachten gaat geven, er een vreemd wezen door het park zweeft en het ene mysterieuze voorval na het andere plaatsvindt, weten de kinderen niet meer of ze nu dromen of in de werkelijkheid zitten. Als een van de helden van de klas door het park in een hond wordt veranderd en het park laat weten dat het wraak neemt, staan er ineens helden op van wie niemand het had verwacht. Stukje bij beetje ontcijferen de kinderen het mysterie.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
142
Laatste editie
01 september 2010
Uitgeverij
Uitgeverij Clavis B.V.B.A.
ISBN
9789044814163
Bestel dit boek vanaf  €14,95 bij

bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Een boek die je aanzet tot lezen

door: RikLimpens 1 like
Ik heb dit boek gelezen toen ik veertien was (het is dus een boek die geschikt is voor de jonge 'tieners'). Het verraste me op die leeftijd dat een boek mij zo hard kon boeien. Ik was gefascineerd door het griezelige pretpark. Ondanks dat het een kinderlijk thema is (spoken), werd het op een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic