De Zeeuwse Hemel, kookboek 1

0

In dit kookboek vind je een selectie van de mooiste gerechten, die tussen 2010 en 2015 op de kaart hebben gestaan van de Zeeuwse Hemel; een uniek restaurantje in Zierikzee, begonnen als delicatessewinkel met een paar proeftafeltjes, maar inmiddels een eigenwijze combinatie van winkel, café, restaurant en tuin.

Auteur, kok én vormgever Monique Hiltermann neemt je mee in de sfeer en geschiedenis van de Zeeuwse Hemel en deelt op persoonlijke wijze kennis en achtergrondinformatie die de gerechten en gebruikte ingrediënten tot leven brengen.

Vinologen Thérèse Boer (Librije) en Astrid Joosten verzorgen de wijnadviezen bij de hoofdgerechten.
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
31 augustus 2015
Uitgeverij
VOF de Zeeuwse Hemel
ISBN
9789082394504

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 20,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 20,00
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic