De Zon en de Maan

2

Top25's 1
Elizabeth Pearlman is ervan overtuigd dat mensen alleen maar drama met zich meebrengen. Ze heeft genoeg aan haar boeken, haar iPod, en een paar repen chocola in de voorraadkast. Er is voor haar geen enkele reden om iets aan die situatie te veranderen, en ook de mensen om haar heen lijken niet van plan er iets aan te doen.

Wanneer ze plotseling iemand ontmoet die daar heel anders over denkt, komt dat dan ook als een totale verrassing. De jongen met de kuiltjesglimlach lijkt vastbesloten om Elizabeth te laten zien dat er meer in het leven is dan alleen het oeuvre van Charles Dickens, maar zijn arrogante glimlach en de manier waarop hij met het uitschudden van zijn krullen iedereen naar zijn pijpen laat dansen, staan haar absoluut niet aan.

Als ook nog blijkt dat ze al die tijd te maken heeft gehad met Harry Styles, een internationale popster, is het voor haar helemaal duidelijk: ze moet hem zien te lozen, en gauw. Maar Harry lijkt totaal niet onder de indruk van haar irritatie en afwijzingen, en al snel wordt duidelijk dat hij bereid is letterlijk over grenzen te gaan om haar gelukkig te maken.

-----

'Ik geloof serieus niet dat ik ooit eerder een verhaal zo snel heb gelezen.'
- Quizlet lezer BlueJays

'Hannah heeft een bijzonder talent om mensen te laten meeleven in het verhaal.'
- Quizlet lezer xNewyorkcity

'Ik blijf dit verhaal opnieuw en opnieuw lezen. Prachtig geschreven!'
- Quizlet lezer tsamhraidh

-----

10% van de aankoopprijs van dit boek gaat naar Stichting Make-A-Wish Nederland.
Verschenen in
Genre
Young Adult , Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
421
Laatste editie
08 september 2015
Uitgeverij
Fanflicks
ISBN
9789492061041 , 9789492375032
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic