Dips & sauzen

0


Dips & Sauzen

Prijs: 8,95

ISBN: 978-90-76218-87-8

Uitvoering: softcover

Omvang: 96 p.

Formaat: 190 x 190 mm

De kroon op het werk van de kok is een perfecte saus. Die zorgt dat een gerecht nog beter tot zijn recht komt en geeft mogelijkheden tot steeds andere verrassende combinaties. Je leert de basis van het maken van een mooie saus, maar ook de fijne kneepjes van het vak. Zelf een fond maken en experimenteren met de meest pure ingrediënten wordt met de aanwijzingen een fluitje van een cent. Er valt heel veel eer te behalen met een lekkere, goedgemaakte saus. Extra stukjes brood erbij en iedereen zit tot het eind te smullen.
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
93
Laatste editie
31 januari 2006
Uitgeverij
Caplan Books
ISBN
9789076218878
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic