Dizzy Me

1

Tania Stadsbader kampte vijftien jaar met evenwichtsstoornissen. Pas na een operatie raakte ze van haar aandoening verlost. Dit boek geeft een beeld van haar lange zoektocht naar de juiste diagnose en de impact en naweeën van jaren ziek zijn. Tania brengt haar verhaal heel direct en geeft lotgenoten een stem. Prof. dr. Floris Wuyts maakt het boek compleet met zijn wetenschappelijke benadering en de meest recente medische bevindingen. Deze baanbrekende mix van patiënt en prof maakt dit boek uniek in zijn soort. Nieuw is de differentiaaldiagnosetabel, die de belangrijkste ziektebeelden en hun kenmerken toont.

Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
328
Laatste editie
17 november 2015
Uitgeverij
Academic & Scientific publishers
ISBN
9789057184666

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 32,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 32,95
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Tegenvaller.

door: Ineke2202 2 likes
In dit boek vertelt Tania over haar strijd om uit te zoeken wat er met haar aan de hand is. Ze heeft al 15 jaar last van evenwichtsstoornissen, maar krijgt bij geen enkele dokter een duidelijke diagnose. Daardoor gaat ze zelf op zoek naar antwoorden via zoekopdrachten in Google. Uiteindelijk komt...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic