Doe het!

1

Sexting. Je maagdelijkheid verliezen. Ja en nee zeggen. Porno kijken. Laten we eerlijk zijn: het is soms lastig, ongemakkelijk of verwarrend om 'het' te doen. Ik ken niemand (inclusief mezelf) die alles weet over seks. Daarom heb ik een boek geschreven vol eerlijke, hilarische (en soms ongemakkelijke) anekdotes, bekentenissen en onthullingen. En omdat niemand alle antwoorden heeft, heb ik ook een paar vrienden gevraagd om over hun ervaringen te vertellen. We gaan het hebben over het veilig doen. Het doen met jezelf. Het doen als je er klaar voor bent. Het niet doen. En vooral: het gewoon dóen!

Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Vertaald door
Merel Leene
Aantal pagina’s
315
Laatste editie
11 maart 2019
Uitgeverij
Blossom Books B.V.
ISBN
9789463491044
Laatste bewerking door Evy De Brabander op 09/03/2019
Rapporteer deze bijdrage aan de redactie
Advertentie

Hebban recensie

    Evy De Brabander Hebban Recensent

Bewustwording van eigen identiteit en seksualiteit

door Evy De Brabander op 12-03-2019

Doe het! Deze uitroep kan van alles betekenen. Het is meestal een aanzet tot actie, een motivatie voor iemand die nog een duwtje in de rug nodig heeft. Het geeft in ieder geval perfect weer wat Hannah Witton’s doel is: praat open over seks en relaties. En als Hannah Witton praat, luisteren wij heel graag.

Witton (1992) studeerde geschiedenis aan de universiteit van Birmingham. Ze specialiseerde...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic