Duitsland

0

Ontdek Duitsland met de auto
Duitsland is een wereld vol afwisseling. Historische monumenten, tot de verbeelding sprekende landschappen, mooie stadjes en romantische middeleeuwse steden verwelkomen de reiziger die door dit fascinerende land rijdt. De autoroutes gaan van de winderige Oostzeekust tot de afgelegen dorpjes in het Zwarte Woud en van de Duitse Alpen naar de wijnstreken van Palts en Rijn-Hessen.

24 Autoroutes Duitsland
In 24 autoroutes Duitsland staan afwisselende routes - uiteenlopend van een tot zes dagen. Elke route begint met een lijst van bezienswaardigheden onderweg en een gedetailleerde routekaart. Routes zijn op een flexibele manier samengesteld, zodat je ze kunt combineren tot een langere route, of er een dagtocht uit kunt halen. Ze worden aangevuld met praktische informatie als de toestand van de wegen, beste reistijd, marktdagen en evenementen. Postcodes staan vermeld voor het gebruik van navigatie.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
264
Laatste editie
07 januari 2012
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
ISBN
9789000301485
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic