Een appel per dag

2

De 70 recepten in Een appel per dag laten zien hoe fantastisch en veelzijdig het gebruik van de appel in de keuken kan zijn. Naast het bakken van appeltaarten is er nog zoveel meer te maken met een van onze populairste fruitsoorten, de appel.

Naast tal van zoete gerechten als appel-cranberrymuffins, geflambeerde appelcrèpes met calvados en sorbetijs van Granny Smith, geeft Een appel per dag goede, hartige recepturen met appel. Ciderkip met appel, kotelet met appels en rozemarijn uit de oven of bloedworst met appel.

Bovendien geeft Een appel per dag leuke historische achtergrondinformatie, conserveringsrecepten en is het praktisch ingedeeld op diverse appelrassen. En uiteraard mogen de zeer uiteenlopende, internationale, appeltaartrecepturen in dit boek niet ontbreken!
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
14 oktober 2015
Uitgeverij
Good Cook Publishing
ISBN
9789461431325
Bestel dit boek vanaf  €9,95 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Appeltaarten en hun alles bepalende deeg

door Maaike Ebbinge op 19-12-2015

Een mooi uitziend boek: zwart en goud als basiskleuren en met op (bijna) elke bladzijde een goudbruine appeltaart. Appeltaarten in vele vormen. Hoe fijn kan het zijn?
In het boek Een appel per dag vertelt de auteur Keda Black veel over appels en worden er ook tien soorten appels speciaal in het zonnetje gezet. Je leest hoe appels geteeld worden, hoe je hen het beste kunt bewaren, in welke periode...


Lezersrecensies (1)

Met 70 recepten kan ik nog wel even doorgaan met lekkere appel traktaties te maken.

door: DonderDesign 1 like
Het fruit wat wij als Nederlander misschien wel het meeste eten is denk ik een appel. Je kan er zoveel lekkers mee maken. Alleen al met een beetje suiker en kaneel kan het al een hele traktatie zijn. Ik werd enorm enthousiast toen ik het kookboek een Appel per dag zag. Voor het oog is het al een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic