Een leven lang poep

1

Als dierenverzorger heeft de schrijver van dit boek, Rob van Loon, honderdduizenden kilo’s poep opgeruimd. Maar het verhaal gaat over zoveel meer. Ruim 47 jaar verzorgde hij o.a. olifanten, tijgers, giraffen, okapi’s en mensapen in diverse dierenparken in Nederland (Dierenpark Wassenaar en Dierenpark Blijdorp) en in het buitenland. Een bijzondere en waargebeurde reis, gezien door de ogen van een bevlogen verzorger. Hij neemt u mee achter de schermen, door middel van een aantal bijzondere en soms ook persoonlijke verhalen over geboorte en dood, emotioneel en soms grappig. Korte en langere verhalen over zieke dieren, diertransporten en het begeleiden daarvan, bevallingen, collega’s, bezoekers, dierenartsen, en zelfs de emotionele sluiting van een dierenpark. Uiteraard ontbreekt een verhaaltje over poep niet. Ook zijn persoonlijke blik op dieren, en de veranderingen in een dierentuin komen aan bod. Een persoonlijk verhaal van iemand die het belang van het dier te allen tijde bovenaan had staan.

Verschenen in
Genre
Natuur
Aantal pagina’s
257
Laatste editie
16 november 2018
Uitgeverij
U2pi BV
ISBN
9789087598075

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,50
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Wat een origineel en openhartig verhaal!

door: Cynthia ten Bras 2 likes
Wow, wat een prachtig boek, schitterend en boeiend geschreven. Rob neemt je mee door zijn carrière als dierenverzorger met een zeer vlotte schrijfstijl. De dierentuin van Wassenaar en Diergaarde Blijdorp staan het meest centraal maar ook andere dierentuinen waar hij af en toe even was komen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic