Een opgeruimde geest

3

Top25's 1
Ben je regelmatig je sleutels of je bril kwijt? Vergeet je vaak je wachtwoorden? Zijn er veel zaken die je zou willen doen, maar waar je de tijd niet voor kunt vinden? Niet vreemd, gezien de stortvloed aan informatie waaronder we elke dag bedolven worden.

Tegelijkertijd wordt er wel van ons verwacht dat we over allerlei aspecten van ons leven vaker en sneller dan ooit tevoren beslissingen
nemen.In Een opgeruimde geest laat Daniel Levitin aan de hand van de laatste inzichten uit de neurowetenschappen zien waarom we soms het overzicht verliezen.

Zo legt hij uit waarom e-mail zo verslavend is, waarom multitasken nooit een goed idee is en waarom succesvolle mensen altijd een rommella in hun
keuken hebben. Hij geeft talloze nuttige en praktische tips die je helpen op eenvoudige wijze de controle terug te krijgen over je leven.

Daniel Levitin is professor psychologie, neurowetenschap en muziek aan de McGill University in Montreal. Voordat hij wetenschapper werd, werkte hij als muzikant en platenproducent met artiesten als Stevie Wonder en
Grateful Dead. Zijn vorige boek Ons muzikale brein werd een wereldwijde bestseller en zijn boeken zijn in vele talen vertaald.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Laatste editie
12 februari 2015
Uitgeverij
Business Contact
ISBN
9789047008576 , 9789047006497 , 9789047009665

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €3,99 bijSchrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic