Eenoog in het land van de blinden

0

Negen jaar lang heeft Oltmans geprocedeerd tegen de Staat der Nederlanden om genoegdoening te eisen voor de schade die hij door de overheidssabotage at die jaren heeft ondervonden. In 2000 is aan deze procedure een einde gekomen door de uitspraak van de arbitragerechter. Willem Oltmans werd volledig in het gelijk gesteld en de overheid werd verplicht de geleden schade te vergoeden.
Willem Oltmans beschrijft in In het land der blinden... en in dit hierop volgende boek ... Is ??noog koning, wat de visie was die hem in problemen bracht met de Nederlandse overheid en de internationale inlichtingendiensten en wat er zo al gebeurde. En vooral wat regeringen zijn en hoe inlichtingendiensten werken.
Wat Blowtorch Bob, De Mohrenschildt, Verrips, Dimitrov en Keijer in Oltmans' leven deden kunt u lezen in In het land der blinden...
... Is ??noog koning, gaat over de periode van 1980 tot 2000 waarin ruime aandacht voor Oltmans' proces tegen Time, nadat dit blad een artikel over Beatrix en Oltmans publiceerde, geconstrueerd door de Amerikaanse inlichtingendiensten. En verder natuurlijk de aanloop tot en het uiteindelijke proces tegen de Staat der Nederlanden.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
425
Laatste editie
09 januari 2010
Uitgeverij
Frontier Publishing
ISBN
9789078070276
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic