En we noemden hem christian

9

Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Laatste editie
01 december 2009
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
ISBN
9789049200725
Advertentie

Lezersrecensies (4)

Geweldig!

door: Saskia 1 like
Geweldig boek met prachtige foto's!!! Door het bekende Youtube filmpje van Christian het boek aangeschaft. Het verhaal van Christian, wat niet alleen maar lief en leuk is, maar ook duidelijk de gevaren beschrijft van het houden van een leeuw en het weer terug brengen in de natuur.

Recensie En we noemden hem christian

door: jcdlwvr 1 like
Hartverwarmend boek over de door You-tube bekende leeuw Christian. Ik vond het erg leuk om erover te lezen en de liefde voor Christian knalt van de bladzijden af. Met mooie foto's. Zeer zeker een aanrader dit boek!

Recensie En we noemden hem christian

door: Joan 1 like
Een leuk boek met mooie foto's. Al binnen een jaar kwamen Anthony en John erachter dat een leeuw als huisdier eigenlijk niet zo geschikt was. Gelukkig kon Christian naar Kenia gebracht worden waar hem werd geleerd om in de vrije natuur te overleven, o.a. met hulp van George Adamson die al ervaring...

Recensie En we noemden hem christian

door: mem 1 like
De eerste maal dat ik dit boek in de winkel zag liggen had ik het youtube-filmpje nog niet gezien en verdacht de schrijvers er van om een slaatje te slaan uit de webhit.Maar daar ben ik snel van teruggekomen,het filmpje vind ik geweldig en het boek leest heerlijk weg en geeft een goed beeld van de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic