Eten voor je leven

0

In onze zoektocht naar gezondheid buitelen we over de goeroes, diëten en superfoods heen. Er wordt veel tegenstrijdigs gezegd over gezonde voeding. Om te weten wat je welzijn werkelijk bevordert, moet je weten hoe je biologisch in elkaar zit, en dat lijkt moeilijker dan het is. Dit boek laat zien hoe je lichaam in de basis functioneert. Op welke bouwstenen en brandstof doen we het het best en welke valkuilen zijn er in onze huidige leefstijl? Hierbij wordt gebruikgemaakt van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en wordt gekeken naar traditioneel levende volkeren: wat (w)eten zij en waarom blijven zij tot op hoge leeftijd gezond en vitaal?

- Gebaseerd op wetenschap, wijze tradities en evolutieleer voor meer inzicht in wat je kunt doen om fit, energiek en gezond te blijven.
- Goed toepasbaar in het dagelijks leven.
- Met receptendeel.

Susan Vroemen is gezondheidswetenschapper en heeft een bloeiende praktijk. Haar website healingfoods.nl is goed gedocumenteerd en trekt maandelijks duizenden bezoekers.
Verschenen in
Genre
Culinair
Laatste editie
15 maart 2016
Uitgeverij
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460151613
Bestel dit boek vanaf  €24,50 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic