Exit

5

Horden enthousiaste fans houden de wacht bij een duur Brussels hotel in de hoop een glimp op te vangen van hun idool,de jonge zangeres Claire. Ze reageren uitzinnig wanneer de ster zelf op het balkon verschijnt en naar hen wuift. Maar wie is haar onbekende gezel? En waarom is ze met handboeien aan hem vastgeketend? Dan gebeurt het ondenkbare: Claire en de man springen hun dood tegemoet.

Een bizarre zelfmoord? Vergane glorie Emil Torck hecht als enige geen geloof aan de offi ciële versie. Ooit regen Claire en hij de toptienhits en gouden platen aan elkaar met de popgroep Misery Loves Company (MLC), thans slijt hij zijn dagen eenzaam in een ontwenningskliniek. Hij besluit op eigen houtje een onderzoek in te stellen. Maar zal een handvol opzichtige dansroutines en playbacktalent hem helpen het hoofd boven water te houden?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Exit
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
01 juli 2006
Uitgeverij
WPG Uitgevers Belgie NV
ISBN
9789022318997
Advertentie

Hebban recensie

Goed voor een lach en een traan

door Jeroen Beghin op 04-06-2005

Een man en een vrouw stappen samen, met handboeien aan elkaar geketend, van het balkon van een chic hotel. De pers is er als de kippen bij als de vrouw Claire Stevens blijkt te zijn, een bekende zangeres en ex-boegbeeld van de popgroep Misery Loves Company, oftewel MLC. Het lijkt op een dubbele zelfmoord, maar Emil Torck, Claires voormalige collega bij MLC, gelooft dat niet. Hij en anderen nemen...

Lezersrecensies (2)

door: Peter Roosen 1 like

door: Sammy Tempels-2280 1 like
Exit is een goed boek met een ietwat eigenaardige structuur. Sommige gebuertenissen komen later voor dan de volgende maar worden dan daarna weer verklaart... raar. Het verhaal is geloofwaardig en spannend en op een vreemde manier intrigerend. Je kan het boek moeilijk wegleggen. Het is eigenlijk...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic