Expeditie verraad

18

Spots 1
Expeditie Verraad van actrice Liza Sips is een onweerstaanbare jeugdboek voor fans van Wie is de Mol?, Expeditie Robinson en de bioscoopfilm Fashion Chicks. Met dit boek geeft Liza Sips een onthullend kijkje achter de schermen van realityseries. Een verhaal om van te smullen!

Pippa is on top of the world: acteerde ze eerder in een soapserie, nu is ze presentatrice bij dé tienerzender van Nederland. En dan heeft ze ook nog eens een relatie met Dylan Dekker, de populairste zanger van dit moment! Maar het geluk is van korte duur: Pippa verliest haar baan en Dylan heeft nauwelijks tijd voor haar, maar wel voor ene Stella.

Wanneer Pippa gevraagd wordt voor de nieuwe realityserie Expeditie Verraad, grijpt ze haar kans. Tijdens de opnames komt ze oog in oog te staan met een jongen die ze nog niet vergeten is... en blijkt dat niets is wat het lijkt.

Volg Liza Sips op Instagram, Twitter en Facebook.
Verschenen in
Genre
Young Adult
Aantal pagina’s
208
Laatste editie
05 juli 2016
Uitgeverij
de Fontein Jeugd
ISBN
9789026140983 , 9789026140990


Door lezers

Young Adult Club / Boeklancering Expeditie Verraad
11 juli 2016
  Meer artikelen

Hebban recensie

Wie is de verrader?

door Rosalien Manderscheid op 19-10-2016

Pippa Roodenburg is een IT-girl, het hipste stijlicoon en misschien wel de meest favoriete celeb van Nederland. Ze presenteert samen met Dylan Dekker het programma Dwizzle Live. Dylan is niet alleen als zanger de meest gewilde jongen van Nederland, hij is ook nog háár vriendje. Je zou zeggen dat ze een rooskleurig leventje leidt, maar het loopt allemaal niet zo soepel. Na haar negentiende...


Lezersrecensies (1)

'Wie is de Mol?', maar dan anders

door: Rosanne 1 like
Als vervolg op Pippa’s avonturen in ‘Soapsop’ is hier ‘Expeditie Verraad’. Pippa woont in een leuk appartementje in Amsterdam en heeft een poosje in de succesvolle soap ‘Liefde en Verraad’ mogen spelen, maar heeft dat nu ingeruild voor het zijn van presentator. Vriendjelief Dylan...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic