Fallen 5 - Extase

135

Top25's 1

De lucht is donker van vleugels... In Extase, het langverwachte vierde en laatste deel van de wereldwijde bestsellerserie Fallen, zijn Luce en Daniël samen. Maar voor hoe lang? Kan de geschiedenis herschreven worden? Of zijn sommige straffen voor eeuwig?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Rapture
Serie
Fallen (4)
Genre
Young Adult
Vertaald door
Mireille Vroege
Laatste editie
24 december 2015
Uitgeverij
Van Goor
ISBN
9789000309948 , 9789000309955 , 9789000351589
Advertentie

Lezersrecensies (3)

Het spetterende slot van de Fallen serie!

door: Kelly 1 like
‘Eerst was het doodstil.’ De proloog van het boek pakt me meteen. Het schrijft de Val die de engelen hebben meegemaakt. De toon voor de rest van het boek is meteen gezet – het begint met iets mysterieus. Daniel valt. In dit deel vallen alle stukjes in elkaar. Alle vage geheimen uit het...

spannedste uit de serie

door: Danielles Boekenhoek 1 reactie 1 like
Lucifer wil de gebeurtenissen van de afgelopen duizende jaren terug draaien. Hij is van plan om terug te gaan in de tijd en zijn plan tijdens de Val van de engelen uit te voeren. De Val van de engelen duurt negen dagen lang. Luce en Daniël hebben daardoor negen dagen de tijd om de locatie van de...

Recensie Fallen 5 - Extase

door: Gerrianne Groen 1 like
Wat een mooi boek. Er gebeurden dingen die te verwachten waren, maar er waren ook totaal onverwachte wendingen. Heerlijk om te lezen. Moeilijk om weg te leggen. Heel jammer dat hij uit is. Tijd om de hele serie te gaan herlezen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic