Ff znn

0

Hannah?s Grote Liefdes lopen meestal met een sisser af. Ik hou van jou, zegt ze dan ook niet zomaar tegen iemand, daarvoor zijn die woorden veel te speciaal, vindt ze. Haar leventje verandert wanneer ze achter een vertrouwde vriendschap onverwachts fijne gevoelens ontdekt. Als het erop lijkt dat haar geheime romantische afspraakjes niet zonder gevolgen zijn gebleven, komt Hannah van een roze wolk terug in de harde werkelijkheid. Zou ze soms zwang?? Ze krijgt het woord nauwelijks over haar lippen. Nee, nee, ik ben alleen een beetje overtijd, denkt Hannah panisch, iets anders kan het niet zijn. Iets anders m?g het niet zijn. In haar vertwijfeling zoekt ze hulp bij een van haar beste vriendinnen. Want een ding weet Hannah heel zeker: met zestien jaar wil ze geen moeder worden.

Al studeerde Marja Kema psychologie, taal en schrijven is altijd haar passie geweest. Haar stijl is vlot, spannend en origineel. Op invoelbare, pakkende wijze roert ze eigentijdse en gevoelige onderwerpen aan en weet die beeldend neer te zetten. Ze verplaatst zich moeiteloos in diverse leeftijdsgroepen, naast een roman voor volwassenen is FF ZNN haar vijfde jeugdboek.
Verschenen in
Genre
Young Adult
Laatste editie
15 juli 2011
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
ISBN
9789089543158
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic