Geluk op recept

0

Sporten is van belang voor ons welzijn, maar minstens zo belangrijk is het trainen van onze geest. Het helpt ons om beter te functioneren en te blijven functioneren. We maken hiermee de weg vrij voor steeds meer positieve ontwikkelingen in ons leven. Kortom: je functioneert beter en je wordt wezenlijk gelukkiger.
Gelukkig zijn en beter functioneren betekent voor iedereen iets anders. Dit boekje bevat een korte cursus, die ons met andere ogen naar de geest laat kijken. Geluk op recept bevat praktische oefeningen en voldoende gereedschap om zelf aan de slag te gaan waardoor fundamentele veranderingen kunnen worden gerealiseerd. Het biedt een concrete basis om later zelf op voort te borduren. Naar eigen behoefte kan meditatie en mind coaching worden toegepast en ge?ntegreerd. De website fundamentalhappiness.nl ondersteunt dit proces en biedt gratis downloads, dagelijkse tips en handige weetjes.
Francois Geelen, arts en auteur, combineert in dit werk zijn wetenschappelijk geneeskundige achtergrond met zijn kennis van meditatie.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
72
Laatste editie
10 maart 2016
Uitgeverij
De Driehoek
ISBN
9789060307373 , 9789060307427

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic