Geluk(t)

5

'Ieder is de smid van zijn eigen geluk,' zo schreef de Romeinse geschiedschrijver Sallustius tweeduizend jaar geleden. Hoe dat smeden precies ging, dat wist hij niet direct neer te pennen. Volgens de auteur van Geluk(t)?! ligt de basis in het leren omgaan met je gevoelens. De zoektocht naar geluk is universeel en van alle tijden. Je moet het nochtans niet ver zoeken, beweert Sophie Maes, want de sleutel tot geluk ligt inderdaad bij jezelf. Als gediplomeerd psycholoog, psychotherapeut en psychodramaturg zoekt ze reeds 10 jaar samen met haar cliënten naar hun groot en klein geluk. Hierbij staat de omgang met (vaak verwrongen) gevoelens centraal. Vandaag reikt ze jou instrumenten aan om zelf aan de slag te gaan, met haar boek Gelukt?!

Verschenen in
Genre
Hobby & Vrije tijd , Lifestyle & Vrije tijd
Laatste editie
20 april 2015
Uitgeverij
Agora Uitgeverscentrum
ISBN
9789089315144

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 22,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 22,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

    Marjan van Druenen Hebban Recensent

Een boekje vol ontdekkingen

door Marjan van Druenen op 30-10-2015

De Belgische Sophie Maes promoot Geluk(t) op haar website met de tekst dat ze ‘graag met jou op zoek gaat naar de terugkeer van een meer natuurlijk stromen van emoties'. En naar ‘het helen van de gewonde gevoelens.’ Zij is afgestudeerd en gediplomeerd psycholoog, psychotherapeut en psychodramaturg. Een psychodramaturg doet o.a. rollenspellen met de cliënt waarbij je zogezegd kijker, acteur en...


Lezersrecensies (1)

Een aanrader

door: Greet Ilegems 2 likes
Ik hou van werken die ons iets goeds willen bijleren en daarom ben ik absoluut fan. We worden al genoeg overladen door negatieve literatuur die vaak enkel het slechte in de mens uitvergroot. Dit is een boek dat al onze belevingen net helpt om te zetten naar iets positiefs, en dat is heel mooi.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic