Geuren en kleuren. Pyreneeën en Andorra

0

* Een overvloed van wetenswaardigheden die je nergens anders ooit las
*
Gedetailleerde en handige kaarten
*
Interessante achtergrondinformatie
*
Originele en volledig uitgewerkte reisvoorstellen
*
Prachtige, uitnodigende kleurenfoto's
*
Vlot leesbare teksten
Frankrijk in Geuren en Kleuren laat je de Franse regio's ontdekken met al je zintuigen. De rijke variatie van landschappen en natuurschoon, de ontelbare pittoreske dorpen en pleintjes, de duizenden bezienswaardigheden, de vele sportieve en ontspanningsmogelijkheden, de typische tradities en oude volkse gebruiken, de streekspecialiteiten zorgen ervoor dat je nimmer uitgekeken raakt: zelfs de meest geroutineerde Frankrijkreiziger ontdekt altijd wel weer wat nieuws. Frankrijk, niet toevallig het Mekka van wijn en gastronomie, is beslist een land dat uitnodigt om al proevend en ruikend te worden verkend.
Al deze facetten van la douce France vindt je terug in de gidsen uit de reeks 'Frankrijk in Geuren en Kleuren'. Per streek worden je - in drie overzichtelijke hoofdstukken - de mooiste plekjes voorgesteld, krijg je een tiental volledig uitgewerkte trips voorgeschoteld en leer je het echte karakter van de regio kennen via themapagina's en overzichtelijke kaartjes.
Uw reisplan voor ...
Per regio wordt een tiental trips op maat uitgetekend. Er worden ideeën aangereikt voor een weekenduitstap of voor een verblijf van één week.
Ontdek de sfeer van ...
In dit luchtig geschreven informatieve deel worden de meest typische facetten van de besproken streek beschreven per thema. Aan elk thema gaat een overzichtelijke kaart vooraf.
De mooiste plekjes van ...
is het meest omvangrijke deel van iedere Geuren en Kleurengids. Je leert de mooiste plekjes van de streek kennen en krijgt bovendien nog een pak praktische info (adressen, telefoon- en faxnummers, openingsuren, prijzen enz.) cadeau, telkens handig weergegeven in een kadertekst.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
240
Laatste editie
26 april 2000
Uitgeverij
Uitgeverij Terra - Lannoo
ISBN
9789058370112
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic