Gevangen in een kille omgeving

0

In mijn bijna veertigjarige loopbaan als leraar op een basisschool heb ik de nodige directies aan me voorbij zien trekken. Na iedere directiewisseling moesten alle betrokkenen zich vanzelfsprekend aanpassen aan de nieuwe ontstane situatie, maar deze aanpassingen leidden bij mij vrijwel nooit tot grote problemen. Altijd ben ik met veel plezier naar school gegaan, tot een paar jaar geleden...

De omslag kwam, toen er tegen het eind van mijn loopbaan wéér een nieuwe directie werd benoemd, mijn negende inmiddels. Vanaf dit moment werd ik geconfronteerd met een directie, die zich niet alleen schuldig maakte aan leeftijdsdiscriminatie, maar ook aan onzorgvuldige besluitvorming, oneigenlijk gebruik van subsidiegeld en machtsmisbruik.

Hoewel deze gebeurtenissen zich een aantal jaren geleden hebben afgespeed, is het me nog steeds niet gelukt deze vervelende periode in mijn leven los te laten. Nog dagelijk vraag ik me af, wat de directie destijds bezield heeft zich zo te misdragen. Dit boek leidt u naar de vragen, waarop ik nu eindelijk antwoord wil.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
309
Laatste editie
02 november 2015
Uitgeverij
Vior Webmedia V.O.F.
ISBN
9789090293943

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic