Gevangen Vrijheid

3

Alex is een jongen met een lichamelijke beperking die in zijn leven heeft moeten knokken tegen de muren en drempels van de samenleving, om zich staande te houden tegen het vele onrecht dat hem is aangedaan.
In een emotioneel gevecht met alle demonen uit zijn verleden komt er voor hem een keerpunt in zijn leven als hij Peter leert kennen.
De inmiddels volwassen Alex heeft zoveel voor zijn kiezen gekregen dat hij gewapend met afkeer tegen de mensheid, bijna faalt als hij het geluk probeert terug te vinden. Eerst alleen, maar later samen met Peter, stapt hij in de emotionele achtbaan om het onrecht dat hem is aangedaan te verwerken.

Gevangen Vrijheid is een zoektocht naar antwoorden maar bovenal een zoektocht naar respect voor zichzelf en het weer kunnen voelen van liefde in zijn hart.
Het is een hoopvol verhaal van een jongen die, ondanks alles, zijn vechtlust en doorzettingsvermogen heeft kunnen behouden en hem nu, als een trotse man, een beter leven toelacht.

Jan Wilonah (pseudoniem) is geboren op 24 Oktober 1979 te Assen en woont met zijn echtgenoot aan de rand van Beilen in het Drentse landschap.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
242
Laatste editie
26 oktober 2011
Uitgeverij
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461930613

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,33
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,33
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (3)

Recensie Gevangen Vrijheid

door: Ans Arts 1 like
Gevangen vrijheid,het verhaal over Alex,een man die in zijn leven het nodige heeft meegemaakt. Alex heeft een relatie met Peter,met hem wil hij verder,maar steeds spelen zaken uit zijn verleden weer op,die hij eigenlijk eerst moet verwerken. Al op school werd hij gepest,door de kinderen maar ook...

Recensie Gevangen Vrijheid

door: Nolda Sta 1 like
Een nieuwe schrijver in ons midden! Vol verwachting "Gevangen vrijheid" aangeschaft. Het verhaal over het leven van Alex is boeiend geschreven. De man worstelt met zijn handicaps en zijn geaardheid. De mensen om hem heen zien hem vaak als doelwit voor hun pesterijen. Zelfs zijn schooltijd...

Recensie Gevangen Vrijheid

door: Annemieke Roolvink 1 like
Ook ik ben stil van dit verhaal, hoe moeilijk Alex het gehad heeft. Moeilijk te lezen hoe er steeds weer dingen gebeuren en hoe hard Alex werkt een normaal leven te kunnen leiden. Ontzettend mooi boek!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic