Gezonde gastvrijheid

,

0

De tijd van de copieuze maaltijden met loodzware roomsausen, waar ieder na uren tafelen bolrond de dis verlaat, is definitief voorbij. Toch blijft het gezellig om gasten uit te nodigen en een heerlijk menu voor hen te koken. Veel mensen willen lekker, maar ook gezond eten. Dat kan nu perfect met Gezonde gastvrijheid. Een seizoensmenu, een exotisch menu, een maritiem menu… u heeft het maar voor het uitkiezen. Elk menu bestaat uit vier gangen – aperitiefhapje, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert – en bevat nooit meer dan 700 calorieën, niet alleen ideaal voor de gasten die op hun lijn of cholesterol willen letten, maar voor iedereen die van een lichte maaltijd wil genieten. Suggesties met ‘ietsje meer’ zorgen ervoor dat zelfs de grootste smulpapen hun buikje kunnen vullen. En ook aan de chef-kok is gedacht: alle menu’s zijn makkelijk te bereiden en dankzij een goede voorbereiding kan de kok gezellig mee aan tafel. Of organiseert u een feest en wilt u alles op voorhand klaarmaken? Dat kan. In Gezonde gastvrijheid vindt u vier buffetten – een Italiaans, een Aziatisch, een herfst en een groot soireebuffet – die gegarandeerd bijdragen tot de feestvreugde. 
Met Gezonde gastvrijheid is een viergangenmenu koken voor gasten voortaan een synoniem voor lekker, licht, gezond en gezellig.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
208
Laatste editie
28 februari 2008
Uitgeverij
Standaard Uitgeverij
ISBN
9789002223358

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic