Gezonde spannende seks De Ultieme Seksimpuls voor jullie relatie in 1 weekend

0

Druppel voor druppel loopt de emmer leeg, dagelijkse beslommeringen, werk, een sociaal leven, kinderen, allemaal dragen ze eraan bij dat jullie, eens zo sprankelende liefdesleven, verwaterd is. Tijd om de kraan helemaal open te draaien! Neem het heft zelf in handen en spring samen in het diepe. Ga aan de gang met praktische tips, uitdagingen en opdrachten. Volg het concrete stappenplan uit dit boek en geef jullie relatie een gegarandeerde opfrisser!

Met een achtergrond van hulpverlening, theologie en seksuologie begeeft Marc zich op het terrein van de serieuze positieve seksuologische coaching. Zijn visie is dat seks weer een feest mag zijn en om dat te beleven is denk- en gedragsverandering nodig. Met zijn platform www.depassiecoach-utrecht.nl biedt hij daarvoor de volgende mogelijkheden aan: Seksuologische hulpverlening, seksuologische coaching, e-coaching, e-cursussen, eBooks, erotische producten, workshops en kennis- en informatie.

Met dit zelfhulp eBook wil Marc mensen tegemoet komen die willen investeren in hun intieme relatie. Het eBook kenmerkt zich door een krachtige combinatie van duidelijke informatie en doeltreffende actie. De informatie geeft inzicht in het thema en de actie vertaalt de informatie in een duidelijk stappenplan. Op deze manier zal dit boek leiden tot een merkbare positieve verandering van jullie seksleven.
Verschenen in
Genre
Business & Management , Gezondheid & Psychologie
Laatste editie
04 januari 2014
Uitgeverij
eBookPoint
ISBN
9789491442407
Bestel dit ebook vanaf  €7,03 bijAdvertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic