Go East!

17

Artikelen 2 Lijsten 1 Spots 2

Go East! is een autobiografisch verslag van Stine Jensen en haar zoektocht door het spirituele (Wilde) Westen en een filosofisch onderzoek naar het ego, goeroes en andere ongemakken. Na jarenlange studie van de westerse filosofie en een werkzaam leven op de universiteit gooit filosoof en schrijfster Stine Jensen door een persoonlijke crisis het roer om. Op zoek naar meer geluk, rust en balans tussen lichaam en geest verkent ze de spirituele wereld en duikt in de wereld van mindfulness, yoga en meditatie. Ze volgt een yoga-opleiding bij een Amerikaanse goeroe, verandert haar eetgewoonten drastisch en mediteert dagelijks. Wordt ze gelukkiger? Stine Jensen publiceerde onder meer Turkse vlinders, Het broekpak van Olivia Newton-John en het kinderboek Lieve Stine, weet jij het? Voor televisie maakte ze de reisserie Licht op het Noorden en het filosofieprogramma Dus ik ben.

Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Laatste editie
12 november 2015
Uitgeverij
Ambo/Anthos B.V.
ISBN
9789026329449


Artikelen over Go East!

Shortlist 'Beste Spirituele Boek 2016'
15 januari 2016 2 likes
Het spirituele najaar van 2015
25 augustus 2015 3 likes
  Meer artikelen


Door lezers

Ria van Boeken tot Blog / Mijn boeken van april
30 april 2018 4 reacties
Ria van Boeken tot Blog / Ria las eens wat anders - Go East!
11 april 2018
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €20,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Ga oost

door: Henri 1 like
In plaats van Ga West gaat filosofe Stine Jensen: Oost. Ze beschrijft op een grappige en eerlijke wijze haar ervaringen met yoga en dan in het bijzonder kundaliniyoga.. Nu ben ik zelf toch echt wel een 'nuchtere' Hollander en dus ietwat wars van deze Oosterse gelukzoekerij, toch schrijft Stine...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic