Golven

2

Een boek over een onvergetelijke zomer, verdriet, eerste liefde en een spannende zoektocht naar de waarheid.

Voor de 15-jarige Hal en zijn familie betekent de zomervakantie al jarenlang zon, zee en surfen. Maar dit jaar is alles anders. Charley, Hals oudere zus, ligt in coma.

Tijdens de laatste zomervakantie heeft Charley een surfongeluk gehad. Sindsdien ligt ze in het ziekenhuis. Toch besluiten Hals ouders dit jaar opnieuw naar hun zomerhuis aan zee te gaan.
Hal vindt het moeilijker dan wie dan ook om daar zonder Charley te zijn. Zijn gedachten worden beheerst door de gebeurtenissen van het jaar ervoor, en het lijkt soms of hij Charleys stem hoort. Het is alsof ze hem iets probeert duidelijk te maken, een roep om hulp.

Het wordt een heftige zomer voor Hal, waarin hij rouwt om zijn zus, maar ook voor de eerste keer echt verliefd wordt. Beetje bij beetje ontdekt hij de waarheid achter Charleys ongeluk.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Laatste editie
28 oktober 2009
Uitgeverij
Moon
ISBN
9789048804153

Lezersrecensies (1)

Jammer

door: Zazou 1 like
Oók weer zo'n boek waarin voortdurend de naam genoemd wordt van degene die wordt aangesproken.Vreselijk onnatuurlijk en dat bederft sowieso al de helft van mijn plezier om het te lezen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic