Groente

0

Groenten zijn prachtige producten uit de natuur. Elke soort heeft zijn eigen vorm, kleur,geur, structuur en smaak. Je hebt oneindig veel mogelijkheden om te variëren en om ze te combineren. Om nog maar te zwijgen over de verschillende manieren van bereiding of de momenten waarop je groente kunt eten. Groente past namelijk bij elk moment van de dag: tussendoor, bij de lunch en natuurlijk bij het avondeten.
Dit boek van het Voedingscentrum biedt volop inspiratie om aan je dagelijkse portie groente te komen. Het bevat 62 heerlijke recepten en praktische tips die je daarbij helpen. Zo eet je gemakkelijk 200 gram of meer per dag. En dat is niet alleen lekker, maar ook gezond.
De handige Groentewijzer in dit boek laat zien welke groenten in welk seizoen volop verkrijgbaar zijn, maar ook waar en hoe je ze het beste bewaart, zodat je er langer van kunt genieten. Heb je een restje over? Maak er de volgende dag een wokgerecht of een lekkere maaltijdsoep van.
Kortom, met dit kookboek haal je meer uit groente.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
02 juli 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Voedingscentrum Nederland
ISBN
9789051770605
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic