HELP DE KLANT BESLISSEN! audio dubbelcd

0

Herken je dit? Je zit bij een klant en het gesprek loopt niet. Je weet het probleem van de klant niet helder te krijgen. Jij bent veel meer aan het woord dan de klant. Je ervaart veel weerstand bij de klant. Je klant wil geen vervolgafspraak. Ten einde raad overweeg je een ander vak te kiezen Dan is het maar goed dat je deze cd hebt gekocht!
De audiofragmenten op deze cd helpen je betere vragen te stellen, waardoor jij en je klant op dezelfde golflengte komen. Je leert hiermee snel het probleem van de klant, waarvoor jij een oplossing biedt, helder te krijgen. Je leert om vertrouwen bij je klant te wekken, waardoor hij geneigd is je meer opdrachten te gunnen. Je leert om met weerstanden om te gaan door de klant beter te adviseren.
Kortom, Help de klant beslissen! zorgt ervoor dat je een succesvol verkoper wordt en meer rendement haalt uit je verkoopgesprekken.
Peter Kweekel heeft zijn sporen ruimschoots verdiend als topverkoper, trainer en adviseur. Met Help de klant beslissen! en het boek Waarom klanten wel!! bij mij kopen deelt hij zijn praktijkervaringen met verkooptechniek en verkoopgesprekken.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
03 maart 2007
Uitgeverij
Uitgeverij SWP B.V.
ISBN
9789066658066 , 9789088503535
Bestel dit luisterboek voor  €23,60 bij

bestellen

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic