Het geheim van Chi

0

Dit boek neemt je mee naar de mysterieuze wereld van chi kung. In een fascinerend verhaal beschrijft de auteur de eerste zeven jaren van de bijzondere lessen die hij kreeg van een bekende chi kung-meester uit Shanghai. Hij leert hoe hij de mysterieuze levenskracht die chi heet, kan aanwenden. Door de vele wonderlijke gebeurtenissen leert hij verder te kijken dan zijn rationele verstand. Hij krijgt te maken met de uitleg van dromen, met telepathische uitwisselingen tussen hemzelf en de meester en het gooien van chi-energie over grote afstanden. Peter Meech laat zien dat de traditionele onderwijsmethode die gebruik maakt van de kunst van energieprojectie, samen met de inzet van de student, dé manier is om chi kung te leren.

Laat je meevoeren in de wereld van de geheimen van Chi Kung

Peter Meech heeft sinds 1985 Chi Kung bestudeerd en geeft er nu privélessen in. Hij is auteur van verschillende boeken en een producent voor film en televisie
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
172
Laatste editie
23 mei 2009
Uitgeverij
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020203141

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic