Het geheim van Leonard Pelkey

4

De 15-jarige Phoebe doet echt haar best, maar met gescheiden ouders, een afwezige vader en een humeurige zus ziet haar leventje er niet bepaald rooskleurig uit. Wanneer Phoebes kleurrijke en excentrieke neef Leonard bij hen intrekt, wordt haar leven er niet gemakkelijker op. Door zijn opvallende verschijning is Leonard algauw het mikpunt van spot. Phoebe wil liever niet samen met hem gezien worden en probeert zich zoveel mogelijk van hem te distantiëren. Dat verandert compleet als Leonards lichaam op een dag uit een meer wordt gedregd. Alles wijst erop dat hij is vermoord. Vanaf dat moment stort Phoebe zich op het vinden van de dader. Terwijl ze worstelt met haar gevoelens voor Travis Lembeck, Leonards voormalige plaaggeest en nu hoofdverdachte in de moordzaak, begint ze langzaam maar zeker haar neef in een ander licht te zien.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Absolute Brightness
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Vertaald door
Annelies Jorna
Laatste editie
27 augustus 2008
Uitgeverij
Pimento Kinderboeken
ISBN
9789049922962

Hebban recensie

Sla de cross-over maar over

door Manon Hendriks op 03-10-2008

Het geheim van Leonard Pelkey, geschreven door James Lecesne, is het eerste deel in een nieuwe serie van uitgeverij Pimento. In deze serie, Black Pimento genaamd, geeft de uitgeverij zogenaamde cross-overthrillers uit: spannende boeken die zowel voor kinderen als voor volwassenen geschikt zijn (zie ook het artikel Thrillers voor jong en oud in het nieuwsarchief van Crimezone.nl). Schrijver James...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic