Het is altijd jouw schuld

0

"Mam, mam, waar is mijn voetbalsok?" Met een verhit gezicht stormde Jerome de trap af. En daar stond hij voor me. Met in zijn hand slechts één voetbalsok. "Jij moet dat toch weten, jij hebt de was gedaan", ging hij schreeuwend verder. Ik besefte dat er geen tijd was om voor de zoveelste keer uit te leggen dat wanneer je je sokken 'in elkaar knoopt', voordat je ze in de wasmand gooit, de kans vele malen groter is dat ze ook weer samen de was uit komen. De tijd drong, de bus zou binnen 10 minuten vertrekken. Dus vertrok hij met een ander stel sokken, stampend van woede het huis uit. "Het is jouw schuld" verweet hij me nog even voordat hij de voordeur achter zich dichtknalde. Ik keek hem met een glimlach op mijn gezicht na.

"Het is altijd jouw schuld" bevat 25 verhalen uit de (opvoed)praktijk van moeder en pedagoog Angela de Rie. Herkenbare verhalen over het leven. Over boosheid, angst, verdriet, blijdschap en geluk.

Angela de Rie is pedagoog, yogadocent en moeder van Jerome en Rosalie. De afgelopen 10 jaar heeft ze vanuit haar eigen praktijk (www.worldatyourfeet.nl) zowel kinderen, ouders als leerkrachten begeleid. Uit deze ontmoetingen is dit boek ontstaan.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
65
Laatste editie
22 september 2015
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402139464
Bestel dit ebook vanaf  €7,95 bijSchrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic