Het levenskunstspel

0

Het Levenskunstspel bestaat uit 52 kaarten. De afbeeldingen, Anky Floris noemt ze Beeldhaiku, zijn intu?tieve tekeningen uit ??n lijn, die door hun eenvoud een grote zeggingskracht hebben. Op elke kaart staan drie versterkende vragen, die gericht zijn op je mogelijkheden. De vragen helpen om je aandacht te richten, te onderzoeken en ervaren hoe je denkt, wat je voelt en wat je vervolgens doet. De Levenskunstkaarten houden je een spiegel voor, waardoor je meer zicht krijgt op jezelf en op elkaar. Zo word je als vanzelf vaardiger in de kunst van het leven.
Het Levenskunstspel kun je in je eentje spelen, samen met je partner, met vrienden of met anderen. Zowel priv? als in een professionele omgeving. Bijvoorbeeld om je relatie te verdiepen, bij coaching of hulpverlening, om het ijs te breken in een nieuwe groep, in teambesprekingen, vergaderingen, in klassikaal verband, etc. Kortom, in elke situatie waarin het van belang is om naar jezelf ?n naar anderen te luisteren. Het Levenskunstspel vergroot de verbondenheid ?n het respect voor ieders eigenheid.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
52
Laatste editie
21 mei 2008
Uitgeverij
A3 boeken
ISBN
9789077408513
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic