Het Ouijabord uit de kast

0

Nathalie Kriek - voormalig spiritiste - vertelt in dit boek hoe zij als kind opgroeide in een gezin waarin spiritisme de normaalste zaak van de wereld was. Haar opa van vaders kant was jaren lang voorzitter van een spiritistische vereniging en bij haar opa en oma thuis was het een komen en gaan van bekende helderzienden en paragnosten. Channeling mediums - mediums wie de geesten met wie zij communiceerden in hun eigen lichaam toelieten- gaven er vele demonstraties en werd er met grote regelmaat séances gehouden in de woonkamer.
Ook Kriek zelf was lange tijd werkzaam in de paranormale sector. Onder anderen als auteur van diverse boeken, tarot agenda's en divere artikelen voor kranten, tijdschriften, magazines en websites. Daarnaast verzorgde zij drie jaar achtereen de jaarlijkse voorspellingen voor zowel het TV programma 'Hart van Nederland' als voor het tijdschrift 'ParaVisie'. In haar eigen praktijk was zij tien jaar lang werkzaam als paragnoste/tarotiste/spiritueel therapeute. Maar naarmate zij ouder werd en zich steeds minder kon vinden in de theorieën die haar met de paplepel waren ingegoten besloot ze zelf op onderzoek uit te gaan naar de antwoorden op haar vragen omtrent allerlei paranormale zaken. En deed hierbij een aantal zeer opmerkelijke ontdekkingen.
In dit boek onthult Kriek van A tot Z hoe, waar en wanneer het spiritisme is ontstaan, welke rol de befaamde illusionist Houdini hierin heeft gespeeld, waar het Ouijabord vandaan komt, van welke trucs paragnosten gebruik maken tijdens hun consulten en hoe je hiermee niet alleen anderen kunt doorgronden maar ook jezelf beter kunt leren kennen! Tevens komen onderwerpen als tarot, pendelen, aura's, chakra's, geesten, gidsen, bezetenheid, voorspellende dromen, ghost hunters, zwarte magie, paranormale kinderen, - hulplijnen en dito beurzen aan bod. Want voor al deze zaken zijn psychologische en wetenschappelijke verklaringen voor handen. Ook degenen die ooit een avondje hebben glaasje gedraaid en sindsdien van mening zijn dat ze nog steeds worden achtervolgd door boze geesten kunnen eindelijk opgelucht ademhalen.
Met dit boek heb je het complete receptenboek van 'de paragnost' in handen en komt na het lezen ervan het Ouijabord niet alleen figuurlijk, maar wellicht ook letterlijk uit de kast....om er urenlang plezier mee te hebben!
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
02 december 2014
Uitgeverij
U2pi BV
ISBN
9789087594756 , 9789087596590

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 22,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 22,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic