Het verraad van Bali

1

Artikelen 1
Zo bang, wanhopig en machteloos had hij zich nooit eerder gevoeld. Zijn gedachten waren bij de jongen die hij nog niet zo lang kende, maar in de kamer naast hem vocht voor zijn leven. Hij moest iets doen...

Na de verschrikkingen van 2002 en 2005 is de angst voor nieuwe bomaanslagen op Bali verdwenen. De Nederlandse toerist Bart ontmoet de Australische surfer Mike tijdens een vakantie op het tropische eiland. Samen verkennen ze Bali en het beruchte nachtleven van Kuta. Ongewild raken de jongens betrokken bij een complot om een nieuwe aanslag op het eiland te plegen. Opgejaagd door de op wraak beluste terroristen en de gealarmeerde Indonesische politie, kunnen ze niemand meer vertrouwen.

Het verraad van Bali neemt je mee op avontuur op het adembenemende Bali. Deze thriller is geschreven met veel sympathie en liefde voor het eiland, waarbij de afkeer van de gewelddadigheden van het laatste decennium duidelijk is. Martyn van Beek (1975) debuteerde met Het verraad van Bali. Daarna volgden van zijn hand De strijders van Ta'ab en De visser van Hoi An. Deze extra luxe editie is voorzien van 64 pagina's met kleurenfoto's van het eiland, zodat dit boek ook nog leest als een reisgids.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
288
Laatste editie
05 december 2014
Uitgeverij
Het Boekenschap
ISBN
9789490085094 , 9789490085261 , 9789490085612


Artikelen over Het verraad van Bali

  Meer artikelen
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic