Het woud

103

Artikelen 1 Lijsten 3 Spots 5 Top25's 2

Midden in de nacht gaat in het bos in de buurt van Ruppertshain een caravan in vlammen op. Oliver von Bodenstein en Pia Sander van de recherche worden opgeroepen om onderzoek te doen naar brandstichting. Dat wordt al snel ook onderzoek naar moord – in de uitgebrande resten van de caravan wordt een stoffelijk overschot aangetroffen.
Kort daarna wordt een doodzieke oude vrouw vermoord in een hospice. Bodenstein is ontzet; hij kende de vrouw al zijn hele leven. Het onderzoek leidt hem en Pia terug naar de zomer van 1972, toen Bodensteins beste vriend Artur spoorloos verdween. Een trauma dat hij nooit los heeft kunnen laten – en voor velen uit Ruppertshain te pijnlijk om te willen bespreken. Het blijft niet bij twee doden. Rust er een vloek op het dorp?

Verschenen in
Serie
Bodenstein & Kirchoff (8)
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
560
Laatste editie
13 juni 2017
Uitgeverij
Q
ISBN
9789021405360 , 9789021405377 , 9789021412764


Artikelen over Het woud

  Meer artikelen


Door lezers

Thriller Club / Thrillerkleppers
16 februari 2018 19 reacties
Thriller Club / De Thriller Club bezoekt Duitsland
13 januari 2018 62 reacties
Thriller Club / Onze wensen en tips voor Sint en/of Kerst
24 november 2017 14 reacties
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €12,50 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €4,99 bijAdvertentie

Hebban recensie

    Guy Doms Hebban Recensent

Door het bos de bomen niet meer zien?

door Guy Doms op 12-07-2017

Hij is eerste hoofdinspecteur van de recherche, K11. Zij is hoofdinspecteur van dezelfde afdeling. Het duo Oliver von Bodenstein en Pia Sander wordt intussen al in acht thrillers achter moordenaars aan gestuurd. Hun schepper, de Duitse auteur Nele Neuhaus (1967), is hiervan de schuldige.

De locaties uit Het woud bestaan echt, de personages zijn dat niet. Wacht even… met uitzondering van Ajay...


Lezersrecensies (7)

Het woud

door: Rachel van der Lee 1 like
Midden in de nacht gaat in het bos in de buurt van Ruppertshain een caravan in vlammen op. Oliver von Bodenstein en Pia Sander van de recherche worden opgeroepen om onderzoek te doen naar brandstichting. Dat wordt al snel ook onderzoek naar moord – in de uitgebrande resten van de caravan wordt...

Eindelijk weer een gloednieuw deel

door: Joyce Remmerswaal 1 like
Eindelijk is daar een gloednieuw deel in de serie Bodenstein en Kirchhoff en wel deel acht, Het woud. Op een nacht gaat er een caravan in vlammen op, wat eerst een noodlottig ongeval lijkt, blijkt al snel een moord. Hier blijft het echter niet bij en Olivier Bodenstein wordt geconfronteerd met een...

door: Roy Jansen 1 like

Nele Neuhaus kan beter

door: veravb 1 reactie 1 like
Oliver von Bodenstein en Pia Sander vormen het duo in de thrillers van Nele Neuhaus. Het klikt goed tussen beide, ze voelen elkaar goed aan. Wanneer in een bos een caravan uitbrandt en daarin een lijk gevonden wordt, komt het team in actie. Al snel stelt zich de vraag of Oliver von Bodenstein niet...

alweer degelijk en spannend tot het einde

door: veerle hofman 1 like
Net zoals de vorige delen uit de reeks met Pia Sanders en Olivier Von bodenstein loopt dit verhaal als een trein. Iedereen blijft tot de laatste pagina's verdacht en het einde is uiteindelijk toch nog verrassend. Een heel fijne reeks om te lezen.
ebook

Ingewikkeld verhaal met veel leesplezier

door: Erika Beumer 1 like
Net als altijd in de boeken van Nele Neuhaus, veel personages die in dit boek ook weer onderling veel met elkaar te maken hebben en een ingewikkelde verhaallijn . Natúúrlijk zijn Oliver von Bodenstein en Pia ,inmiddels Sander, ook weer van de partij! 550 blz leesplezier!

im wald

door: Aneiseg 1 like
Kon niet wachten op de nederlandse uitgave. Weer een goed verhaal, alleen is de lijst voor in het boek wel handig om de personen uit elkaar te houden.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic