Hoe verliefd mag je zijn?

6

Top25's 1
Mag je je hartsvriendin zoiets aandoen?
De vijftienjarige Katrina woont met haar broertje, haar vader en diens vriendin Maria in een eenvoudige flat. Hun moeder heeft hen verlaten toen de kinderen nog heel klein waren. Katrina en haar beste vriendin Frida zijn onafscheidelijk. Op een dag stapt Adam, een nieuwe jongen, de klas binnen en Frida is op slag verliefd. Terwijl Frida niet uitgepraat raakt over Adam, wordt Katrina in beslag genomen door ontwikkelingen thuis. Door een toevallige ontmoeting met Adam komt ze erachter dat hij haar beter begrijpt dan wie ook. Dan wordt het pas echt ingewikkeld, want Adam valt niet op Frida, het populairste meisje van de klas, maar op haar, Katrina. En zij op hem! Katrina raakt verstrikt in een groot dilemma.
Er zou zo'n vet zwart kader met een waarschuwingstekst op de liefde moeten staan: 'Pas op. Sterk verslavend. Het gebruik van dit product kan mensen in je omgeving schaden.'
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Vertaald door
Femke Blekkingh-Muller
Laatste editie
04 oktober 2006
Uitgeverij
Uitgeverij Lemniscaat B.V.
ISBN
9789056378202
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic