Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Ik wil jou(w) baby!
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 69 4 56 3 39 2 12 1 2

Ik wil jou(w) baby!

178

Rank 5037 Gelezen 188 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 117 Favoriet 13 Recensies 37
Feelgood Lijsten 1 Spots 5   Topics 0

Sara Visser leeft haar droom. Ze runt Hoteldebotel, een hotel dat loopt als een tierelier, heeft de leukste familie op aarde en geniet van avondjes stappen met haar chicas. Achter haar schaterlach, schuilt echter een groot verdriet. Sara wil niets liever dan een kindje krijgen. Maar die mannen … hou op, schei uit! Met haar dertigste verjaardag op de loer, voelt ze de tijd dringen. Ze gooit het roer om en vertrekt naar Mallorca. Daar probeert ze stiekem zwanger te raken van haar beste vriend. Zal haar grootste wens uitkomen, zonder dat Alejandro het geheim ontrafelt? Of laat de woest aantrekkelijke Flamencogitarist Joaquin Sara's plan mislukken? Voel het verdriet op de momenten dat Sara worstelt met leugens en bedrog. Lach met haar mee tijdens de hilarische momenten. Valt Sara voor Alejandro (of toch Joaquin?) en schreeuwt ze van de daken: Ik wil jou, baby! Of blijft ze het masterplan volgen en denkt ze stilletjes: Ik wil jouw baby … Wendy Louise's smeuïge schrijfstijl bevat veel humor, romantiek en passie. Ideaal voor op vakantie of tijdens gure winterdagen.

+


Genre
Feelgood
Literaire fictie algemeen
Romantiek
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Uitgeverij Wens Boeken
Eerste editie
02 oktober 2018
Laatste editie
02 oktober 2018
ISBN
9789082908701 , 9789493285408


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Wendy Louise
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (37)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Ik wil jou(w) baby!

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken