In het spoor van de vos 1: De gedaanteverwisseling

1

Deel 1 van een nieuwe serie
Spannend vanaf de allereerste pagina...
Het was behoorlijk schrikken om er plotseling achter te komen dat je een vos bent. Het was behoorlijk schrikken om te merken dat je dode spinnen kunt eten (en levende). Vreemd genoeg voelde hij zich niet meer misselijk of paniekerig. Hij voelde zich een heel stuk beter dan een halfuur geleden, toen hij nog een jongen was. Hij voelde zich echt helemaal leven; hij vóélde de strakke spieren in zijn ledematen die vloeiend bewogen toen hij zich omdraaide in het schuurtje.
Dax Jones is een gewone jongen, maar wanneer hij op een middag in het donkere schuurtje in de achtertuin opgesloten raakt, gebeurt er iets vreemds: hij verandert in een vos! Vanaf die dag is zijn leven totaal anders. Door een geheim agent komt hij op een school voor kinderen met speciale gaven terecht, en daar voelt Dax zich meteen thuis. Maar dan krijgt een journaliste lucht van het verhaal van Dax. En Dax begint zich af te vragen wie de school heeft opgezet en wat er eigenlijk van de scholieren wordt verwacht...
Ali Sparkes was presentatrice bij de BBC en journalist voordat ze fulltime ging schrijven. Ze woont met haar man en twee zoons in Southampton.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Laatste editie
30 juni 2007
Uitgeverij
The House of Books B.V.
ISBN
9789044319286

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic