Innerlijke macht

0

Innerlijke Macht beschrijft de basis techniek van Progressive Mental Alignment, afgekort to PMA. Het verschaft een heel nieuw inzicht aangaande de onderbewuste verwerkingsprocessen van het brein.
Door het combineren van de meest recente feiten van biologie, psychologie, neurofysiologie en kwantumfysica kwam Korthuis tot de ontdekking van een nieuw neurofysiologisch fenomeen genaamd Bad Cluster.
Deze Bad Clusters zijn onjuist gecodeerde gegevens die in het onderbewuste computersysteem van ons brein als stoorzenders werken. Niet alleen schaden ze de gezondheid maar ze zijn in hoge mate verantwoordelijk voor onze emoties, overtuigingen en de daaruit voortkomende gedragspatronen.
Op heldere en gemakkelijk leesbare wijze neemt de schrijver je mee door het onderbewuste verwerkingsmechanisme van ons brein. Hij laat je door uitleg en diverse oefeningen begrijpen en ervaren hoe Bad Clusters voor meer dan vijfenzeventig procent onze denkpatronen, conclusies, beslissingen en gedragingen dicteren.
Via de zeer directe benadering van de PMA techniek worden deze energievretende stoorzenders opgespoord en getransformeerd in gezonde veerkrachtige proactiviteit.
PMA staat aan de bakermat van een heel nieuw tijdperk betreffende de benadering en verbetering van gedragsstoornissen, functionaliteit, relatieproblemen en psychosomatische klachten.
Door de diverse oefeningen wordt de lezer stap voor stap binnengeleid in een nieuwe fase van bewustwording. De lezers krijgen inzicht in de structuur van onderbewuste vergelijkingsprocessen en hoe deze onze overtuigingen vormgeven. De eenvoudige oefeningen bewandelen een tot voor kort onbekende weg die de lezers regelmatig van de ene verbazing in de andere doen vallen wanneer ze de werking ervaren van hun eigen brein.
Innerlijke macht geeft de lezer niet alleen een helder inzicht, maar verschaft een moeiteloos te leren zelfhulp techniek om deze diep verstopte stoorzenders van ons geluk, effectiviteit en gezondheid op te sporen en permanent onschadelijk te maken. Het laat de lezer ervaren hoe groot de positieve energie is die daarbij vrijkomt en hoe dit direct vanaf de allereerste toepassing tot voelbare resultaten leidt.

Over de auteur:
Joop Korthuis (1950) heeft reeds meer dan 30 jaar
ervaring in de medische professie en personal
coaching. Gedurende zijn natuurgeneeskundige
praktijk en vanuit zijn holistische manier van denken
ontwikkelde hij Progressive Mental Alignment (PMA).
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
516
Laatste editie
18 maart 2011
Uitgeverij
Succesboeken.nl
ISBN
9789079872282

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 34,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 34,50
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic