Geschonden vertrouwen

7

De nacht dat zijn vrouw en dochtertje overleden, wachtte advocaat Jason Kolarich op een telefoontje van zijn informant Ramirez. Tevergeefs, want die nacht blijkt hij te zijn vermoord. Tijdens zijn speurwerk komt Kolarich midden in een FBI-onderzoek naar een corrupte gouverneur terecht. Om uit de gevangenis te blijven betreedt hij een wereld van afluisterpraktijken, verraad en smeergeld. David Ellis debuteerde met De voyeur, waarvoor hij een Edgar Award won. Zijn eerste thriller met Jason Kolarich in de hoofdrol, De verborgen man, oogstte veel lof van pers en publiek. Ellis woont in Springfield, Verenigde Staten.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Breach of trust
Serie
Jason Kolarich (2)
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Henk Popken
Laatste editie
08 oktober 2012
Uitgeverij
The House of Books
ISBN

Hebban recensie

    Anne Terwisscha Hebban Recensent

Complexe intriges

door Anne Terwisscha op 17-10-2012

David Ellis is zo’n auteur die kwaliteit boven kwantiteit laat gaan. Er verschijnt niet automatisch elk jaar een boek van hem, maar als hij er een schrijft dan steekt dat wel boven het gemiddelde uit. Dat geldt ook voor Geschonden vertrouwen. Ellis grijpt terug naar zijn vorige boek De verborgen man, waarin de lezer kennis kon maken met de advocaat Jason Kolarich. Deze speelt opnieuw de hoofdrol....


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic