Je mooie motor

2

Lijsten 1
Je hart! Hoe hou je je belangrijkste orgaan gezond?
Ons hart- en vaatstelsel, en alles wat ermee samenhangt, is het onderwerp van Je mooie motor, een leuk boek vol kennis, grapjes en goede raad. Hoe kun je je hart fit houden? Waar moet je op letten en waarom? Ook neemt de jonge arts Johannes von Borstel feiten en mythes onder de loep: kun je doodgaan aan een gebroken hart? Of doordat je een miljoen wint? Is seks echt goed voor je (en hoe vaak dan)? Kan iedereen reanimeren?
Je mooie motor leest als De mooie voedselmachine van Giulia Enders, maar dan over het hart. Een zeer nuttig boek over de gezondheid vol humor: een aanrader voor iedereen.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Laatste editie
30 september 2016
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024572168 , 9789024572175

Hebban recensie

Sympathieke ode aan belangrijke spier

door Tim van den Brink op 14-06-2017

Soms maakt een kaft de inhoud helemaal waar. De voorkant van Je mooie motor is helder wit met daarop een futuristisch vormgegeven hart, afgebeeld als een soort machinekamer. De achterflap licht het boek toe. Links onderaan staat een foto van de auteur Johannes von Borstel. Een goedlachse man, met een toegankelijk gezicht. Dit kan bijna niet mis gaan. 

Het hart is een grote spier. Bestaande uit 2...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic