Jezelf opladen met energie

0

JEZELF OPLADEN MET ENERGIE
Vitaliteit voor lichaam en geest
Eenvoudige dagelijkse oefeningen voor meer energie
Dit boek bevat een eenvoudige methode die de ongebruikte energie in ons lichaam opnieuw doet stromen. Ze is afgeleid van dansoefeningen en de eigenschappen die ermee gepaard gaan: bewustzijn van het eigen lichaam, ademtechnieken en de ritmiek van het bewegen. Door een eenvoudig te volgen bewegingsprogramma ontwikkelt u soepelheid en intense ontspanning, waardoor spanningen en giftige stoffen vrijkomen. De oefeningen zullen u opladen met energie en de vitaliteit van uw lichaam en geest bevorderen.
U kunt zelf dag na dag kiezen welke oefeningen u doet en in welke volgorde. De lengte en intensiteit van uw training kan aangepast worden aan de behoeften van uw lichaam. De meeste oefeningen zijn zelfs geschikt om op kantoor of op reis uit te voeren.
Met dit boek zal uw lichaam vitaliteit en energie uitstralen!
Clare West is een voormalige professionele balletdanseres. Zij danste zowel in klassieke en hedendaagse balletproducties, als in de shows van Las Vegas. De methode uit dit boek is een oefenprogramma dat zij zelf heeft ontworpen in haar poging een antwoord te vinden op haar langdurig bestaande blessures, opgelopen tijdens haar lange danscarrière. Clare West is nu een erkend ballet- en operaproducent en regisseerde diverse operaproducties in het Verenigd Koninkrijk en in de Verenigde Staten.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
15 november 2002
Uitgeverij
Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
ISBN
9789024383207

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,95
bestellen
bestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic