John Feskens, d'n Beitel

0

Boegbeeld, volksidool, clubicoon en cultheld. Woorden schieten tekort om de betekenis van John Feskens voor voetbalclub Willem II en de stad Tilburg te beschrijven. De dynamische middenvelder speelde twee decennia betaald voetbal, waarvan vijftien jaar voor Willem II. Met 483 officiële wedstrijden heeft hij het clubrecord in handen. Als kind van Broekhoven bracht hij de club naar het volk. Klik en sleep om te verplaatsen​Het levensverhaal van local hero Feskens leest als een jongensboek.

Met John Feskens, d’n Beitel verschijnt voor het eerst een biografie van een echte Willem II-speler.

Verschenen in
Genre
Sport & Spel
Laatste editie
14 november 2015
Uitgeverij
De Vrije Uitgevers
ISBN
9789066630680
Bestel dit boek vanaf  €44,95 bij

bestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

    Luc Wierts Hebban Recensent

Biografie van John Feskens houdt het gezellig

door Luc Wierts op 14-12-2015

De Tilburgse cultspeler John Feskens kreeg zijn eigen biografie en natuurlijk heet die D’n Beitel. Maar wordt er ook gehakt?

John Feskens is volgens de fans van Willem II 'Mister Willem II' en dat is volgens veel Willem II-fans voldoende reden dat er een biografie over de markante voetballer verschijnt. Zoals een persoon bij een ongeautoriseerde biografie het niet zelf in de hand heeft of er een...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic