Karma en reincarnatie

1

Reïncarnatie is een onmisbare bouwsteen om antwoorden te kunnen geven op belangrijke levensvragen, antwoorden die zowel hart als verstand bevredigen.
Helder en overzichtelijk worden in dit boek de 'wetten' van karma en reïncarnatie beschreven. Het reïncarnatieperspectief kan ons helpen de zin te begrijpen van dingen die ons vaak zomaar lijken te overkomen.
Veel dingen komen in een ander licht te staan als we er vanuit de reïncarnatiegedachte tegenaan kijken. We zien het diepere verband tussen oorzaak en gevolg, tussen onze daden en de terugwerking.
Het weten van karma en reïncarnatie wordt zo een kostbaar gegeven, omdat dit besef het leven een heel ander - buitengewoon liefdevol en zinvol - perspectief verschaft.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
25 juni 2013
Uitgeverij
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020209242 , 9789020209389
Bestel dit boek vanaf  €12,50 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €4,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Begrijpen van gebeurtenissen

door: Marjan van Druenen 1 like
Hoewel karma en reïncarnatie niet wetenschappelijk te bewijzen valt doet Albert Bodde hier een poging om deze begrippen inzichtelijk te maken. Dit doet hij middels eigen inzichten, gecombineerd met bestaande theorieën. Maar vooral ook door de lezer vragen te stellen. Vraagstukken waarbij je...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic