Ken je mij??

Ken je mij??

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Martinus Thijs Hunnik strijdt 34 lange jaren voor eerherstel. Een strijd die eigenlijk al begon in zijn vroege jeugdjaren, wanneer hij op 15-jarige leeftijd al moet vechten voor zijn eigen levensonderhoud, door een geaardheid die in die tijd nog een absoluut taboe was. Doordat de realiteit als jonge prostitué voor hem niet te behappen is en hunkert naar geborgenheid en échte liefde, creëert Thijs zijn eigen fantasiewereld.
Na verloop van tijd gaan fantasie en werkelijkheid als een web door elkaar heen lopen en lijdt hij aan psychoses, waardoor hij onbedoeld en onbewust verdachte wordt in de 'Hilversumse Showbizzmoord'.
Als zijn 9 maanden oude dochtertje komt te overlijden, doet hij haar de belofte zijn naam te zuiveren. Na jaren vechten voor eerherstel, neemt hij contact op met advocaat Geert Jan Knoops, die zich samen met zijn team (Innocence Project) inzet voor zijn weg naar vrijheid!
Martinus Thijs Hunnik is nu 58 jaar. Zijn naam gezuiverd van alle blaam. De belofte aan zijn dochtertje heeft hij ingelost. Zijn vrijheid is een feit!!
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
409
Laatste editie
30 november 2018
ISBN
9789402184570
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 28,18
E-book prijsvergelijker
Advertentie