Kickstart

5

Naar een energieke en gezonde levensstijl

Je levensstijl veranderen valt niet mee. We willen allemaal gezonder leven, maar keer op keer falen de diëten en blijven de kilo's en goede voornemens zich maar opstapelen. Is er dan geen enkele methode die je helpt gezonder en energieker te zijn én te blijven?
Voedingsdeskundige Lisa Steltenpool, die eerder succes boekte met het veganistische kookboek De vegarevolutie, combineerde de nieuwste inzichten over diëten, eetgedrag en gedragsverandering, met als doel het effectief verbeteren van je levensstijl. Kickstart ontrafelt hoe afvallen écht werkt, daagt je uit om uit je voedsel-comfortzone te stappen en biedt praktische oefeningen en checklists om direct gezonder te leven. Met ruim 65 heerlijke recepten is Kickstart een bron van inspiratie om je gezonde leefstijl vol te houden. Klaar om jouw leven een kickstart te geven?

Lisa Steltenpool (1992) is voedingsdeskundige en diëtiste. Ze runt haar eigen onlinediëtistenpraktijk, waarmee ze haar cliënten coacht naar een gezonde en energieke levensstijl. Ze heeft een passie voor lekker koken en gezonde voeding, die ze graag met de wereld deelt. Eerder verscheen van haar De vegarevolutie, dat werd uitgeroepen tot Beste Vegetarische Kookboek van 2014 en een Vegan Award won.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
208
Laatste editie
11 februari 2016
Uitgeverij
Prometheus Bert Bakker
ISBN
9789035143449
Advertentie

Hebban recensie

Met een bord gezond eten op schoot in de zon

door Caroline Soesbergen op 06-04-2016

Soms lijkt het alsof er iedere week wel een nieuw kookboek over gezond eten verschijnt. Wanneer is de markt verzadigd? (Om maar meteen een eetwoordgrapje te maken). Nog niet dus, blijkbaar. Want met Kickstart voegt Lisa Steltenpool toch weer een net ander boek toe aan de groeiende collectie. Jong, fris en met een ondeugende knipoog.  

Lisa Steltenpool kennen we van al van De vegarevolutie, een...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic