Kiezen voor spiritualiteit

0

Te midden van de stortvloed aan publicaties over spiritualiteit, gaat dit boek vooral over de weg om daar te komen. Het laat zien dat het na?ef is om te kiezen voor spiritualiteit, als het traject van persoonsontwikkeling en bewustwording wordt overgeslagen. Want precies ons `ego vormt de grootste belemmering voor het transformatieproces van de Geest.

De schrijver spreekt uit ervaring, en doet een gedurfde poging om de kerk- en geloofscrisis bij de wortel aan te pakken.

Spiritualiteit vormt een uitstekende ingang naar de mens zelf, naar God als diepste bestaansgrond, naar kerken en wereldgodsdiensten, en vooral ook naar de samenleving.

Het boek biedt een reisroute voor iedereen die bereid is een spirituele weg te gaan. Een aanrader voor pastores en kerkmensen, nestblijvers en nestvlieders.

Drs. Frans Tettero (1937) studeerde theologie en andragologie, is kloosterling en priester geweest, organisatieadviseur, docent en mystagoog. Al vijfentwintig jaar begeleidt hij groepen rond `Persoonsontwikkeling en spiritualiteit'.

www.kiezenvoorspiritualiteit.nl
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
182
Laatste editie
02 oktober 2013
Uitgeverij
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461938039
Bestel dit boek vanaf  €15,42 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic