Hét handboek voor in de keuken!
Iedere thuiskok met enige ambitie heeft de
hang naar perfectie in de keuken: van een mooi
gegaarde Bressekip, een kaasfondue met de juiste
consistentie tot en met het uitserveren van het
ultieme meergangenmenu voor vrienden en familie.
Maar hoe doe je dat? Voor alle keukenprinsen en
-prinsessen in spé is dit hét boek dat antwoord geeft
op veelgestelde vragen in de keuken.
Koken doe je zo! is een mooi geïllustreerd en
praktisch handboek en geeft 500 tips, trucs
en wetenswaardigheden om je keukenskills te
perfectioneren. Van het bereiden van perfecte
bouillons en fonds tot en met altijd geslaagde
soufflés. Leer de diverse snijtechnieken, de bereiding
van diverse sauzen tot en met het klaarmaken van
kreeft en het perfect gepocheerde eitje. Van diverse
kooktechnieken tot en met het gebruik van de juiste
keukenapparatuur en ingrediënten.
Koken doe je zo! maakt inzichtelijk hoe kookprocessen
werken en leert je daarmee de chemie
(en magie!) in je keuken te begrijpen. Of je nu een
beginnend of gevorderd thuiskok bent: met dit
overzichtelijke keukenhandboek kan iedereen aan de
slag!
Iedere thuiskok met enige ambitie heeft de
hang naar perfectie in de keuken: van een mooi
gegaarde Bressekip, een kaasfondue met de juiste
consistentie tot en met het uitserveren van het
ultieme meergangenmenu voor vrienden en familie.
Maar hoe doe je dat? Voor alle keukenprinsen en
-prinsessen in spé is dit hét boek dat antwoord geeft
op veelgestelde vragen in de keuken.
Koken doe je zo! is een mooi geïllustreerd en
praktisch handboek en geeft 500 tips, trucs
en wetenswaardigheden om je keukenskills te
perfectioneren. Van het bereiden van perfecte
bouillons en fonds tot en met altijd geslaagde
soufflés. Leer de diverse snijtechnieken, de bereiding
van diverse sauzen tot en met het klaarmaken van
kreeft en het perfect gepocheerde eitje. Van diverse
kooktechnieken tot en met het gebruik van de juiste
keukenapparatuur en ingrediënten.
Koken doe je zo! maakt inzichtelijk hoe kookprocessen
werken en leert je daarmee de chemie
(en magie!) in je keuken te begrijpen. Of je nu een
beginnend of gevorderd thuiskok bent: met dit
overzichtelijke keukenhandboek kan iedereen aan de
slag!