Koken met gedroogd voedsel

,

0

Het boek Koken met gedroogd voedsel is een echt kookboek.

Naast je gedroogde groenten, fruit en kruiden heb je ook verse ingrediënten nodig zoals melk, bloem, yoghurt, aardappelen, pasta, vlees en vis.


Heb je altijd al gezond willen eten zonder al die dure ingrediënten te moeten kopen in een speciaalzaak? 
Wil je geld besparen door goedkoop (bio)seizoengroenten en fruit te kopen? Wil je geen voedsel meer weggooien? 
Ben je de gelukkige bezitter van een moestuin? 
Moet of wil je glutenvrij eten?  
Ben je vegetariër? 
Wil je niet elke dag naar de winkel om verse groenten en fruit te kopen? 
Wil je gemakkelijk koken omdat alle ingrediënten gedroogd in je voorraadkast staan? 
Heb je een voedseldroger maar weet je niet welke gerechten je met gedroogde groenten, fruit en kruiden kunt maken? 
Dan is dit kookboek echt iets voor jou!

Het boek bevat meer dan 130 beproefde recepten voor elke dag. Drankjes, smoothies, sapjes en cocktails, hapjes, sauzen,ontbijt- en lunchgerechten, soepen, kruidenboter, hoofd-en bijgerechten, groenten, nagerechten en desserts. 

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
01 juni 2015
Uitgeverij
WECKENonline G.V.C
ISBN
9789082235418

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic