Kop of munt

5

Klaartje is haar broer Lars kwijt. Hij is gestorven, zal nooit achttien worden. Klaars mama sluit zich op in haar keuken, haar papa verliest zich in zijn werk. Met broer Sander deelt Klaartje een geheim. Een vreselijk geheim, dat de dood van Lars in een heel ander daglicht plaatst. Zwijgen wordt steeds moeilijker.

Veelbelovende debutante. Scherp geschreven, met gevoel voor suspense. Kruip in de huid van een jong meisje dat een groot geheim met zich meedraagt. Een indringend verhaal over donker en licht in de mens. Vanaf 14 jaar.

Verschenen in
Genre
Young Adult , Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
64
Laatste editie
21 maart 2018
Uitgeverij
Eenhoorn, Uitgeverij De
ISBN
9789462913004

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 12,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 12,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (2)

Kop of munt

door: Ddinc6868 1 reactie 1 like
Het begon met een meisje dia haar lange haren knipt toen ging ze bij haar mama in keuken ze dacht dat haar mama boos ging worden maar haar mama zij niks. Toen was het tijd om naar school te gaan zij haar mama op weg naar school ging ze altijd elke dag voor ze naar school ging ze eerst naar de bos....

Mooi debuut

door: Sandra Hutchison 1 like
Kop of munt is het aangrijpend mooi geschreven debuut van Karen Rastelli. Het is een vrij dun boekje met slechts 64 blz.. In eerste instantie vond ik dat wel heel erg weinig, maar al snel kwam ik tot de conclusie dat de auteur precies genoeg heeft geschreven. Wat een impact heeft dit boek! Het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic